Mnenja in izkušnje

Vedno s seboj

Enterosgel v vrečki je vedno z menoj na potovanjih, saj imam precej občutljiv želodček in mi zato hrana, ki ni pripravljena doma, hitro naredi težo.

Enterosgel vedno uporabim tudi, če se kdo iz naše družine opeče ali pri pikih žuželk. Deluje izredno hitro in učinkovito.

Z možem narediva dvakrat letno kuro z Enterosgelom, ki pomaga pri razstrupljanju, dobro pa deluje tudi na jetra. Čeprav nimava nobenih težav, narediva to preventivno.

No, Enterosgel je enkrat možu tudi zelo pomagal, saj se je kljub močnemu želodcu in zdravju, "zastrupil" z omako, v kateri je bilo 34 strokov česna. Ta omaka je nastala, ko smo snemali kuharsko oddajo in je kuharica hotela na več načinov prikazat lupljenje in uporabo česna ... Po snemanju dekleta tega nismo jedla, zato je pa s slastjo pojedel Dino in se ponoči zbudil s hudimi prebavnimi težavami, prvič v življenju sploh. Z jemanjem Enterosgela na dve uri, je težava do večera čisto minila, kljub temu, da smo na posnetkih potem ugotovili, da je bilo v jedi kar 34 strokov česna, kar je veliko preveč. Seveda smo se temu potem smejali in bili hvaležni, da smo imeli Enterosgel doma.

Nataša Bešter, tv voditeljica oddaje ZA zdravje in Štiri tačke

© 2018 Enterosgel Slovenija. Vse pravice pridržane. Izdelava: bplanet.si