Mnenja in izkušnje

Vnetje nožnice in čudežni gel

Z Enterosgelom me je seznanila pred nekaj leti že ena prijateljica, ko sem se ji potožila, da imam velike in trdovratne probleme z vnetjem nožnice in posledično tudi s plodnostjo (3. leta sem se borila z vsakodnevnimi vnetji, vzrok antibiotiki). Čisto za hec sem si naročila 3 tubice, saj sem že vse poskusila -od domače žavbe do lekarniške- nič ni pomagalo. Po enem mesecu uporabe gela sem že opazila izboljšanje - vnetij čudežno ni bilo več! In čez dva meseca sem končno tudi zanosila. Menim, da sem lahko hvaležna temu čudežnemu gelu. Sedaj ta gel uporabljam tudi pri otroku, če zboli, če ima prebavne motnje, je že naslednji dan videti učinkovitost Enterosgela. Tudi gliste smo odpravili tako. V glavnem, vedno ga imam pri roki, ker res neverjetno pomaga pri razno raznih tegobah. Hvala Enterosgel!
Lep pozdrav <3
Zadovoljna uporabnica Enterosgela

Vedno s seboj

Enterosgel v vrečki je vedno z menoj na potovanjih, saj imam precej občutljiv želodček in mi zato hrana, ki ni pripravljena doma, hitro naredi težo.

Enterosgel vedno uporabim tudi, če se kdo iz naše družine opeče ali pri pikih žuželk. Deluje izredno hitro in učinkovito.

Z možem narediva dvakrat letno kuro z Enterosgelom, ki pomaga pri razstrupljanju, dobro pa deluje tudi na jetra. Čeprav nimava nobenih težav, narediva to preventivno.

No, Enterosgel je enkrat možu tudi zelo pomagal, saj se je kljub močnemu želodcu in zdravju, "zastrupil" z omako, v kateri je bilo 34 strokov česna. Ta omaka je nastala, ko smo snemali kuharsko oddajo in je kuharica hotela na več načinov prikazat lupljenje in uporabo česna ... Po snemanju dekleta tega nismo jedla, zato je pa s slastjo pojedel Dino in se ponoči zbudil s hudimi prebavnimi težavami, prvič v življenju sploh. Z jemanjem Enterosgela na dve uri, je težava do večera čisto minila, kljub temu, da smo na posnetkih potem ugotovili, da je bilo v jedi kar 34 strokov česna, kar je veliko preveč. Seveda smo se temu potem smejali in bili hvaležni, da smo imeli Enterosgel doma.

Nataša Bešter, tv voditeljica oddaje ZA zdravje in Štiri tačke

Enterosgel imam vedno na zalogi, pomagal mi je tudi pri hitrejšem okrevanju pri gripi

Z Enterosgelom sem se prvič spoznala, ko sem zadela eno tubo v nagradni igri...prvi jo je začel uporabljati partner, ki ga je jemal vsakodnevno za razstrupitev organizma. Glede na to, da se je neverjetno bolje počutil že po prvi končani tubi (5. dni), smo takoj kupili še trojčka. Ena tuba je ostala "za rezervo"...in res sem jo kmalu rabila tudi sama...bolečine v trebuhu, slabost, driska...sama se nisem niti spomnila, da ga imamo doma, spomnil me je partner. In res neverjetno, v roku 10. minut so bolečine v trebuhu ponehale, tudi driska se je ustavila. Glede na to, da sem virus že prenesla na otroke, ki so tudi že občutili simptome, ki sem jih imela sama, sem tudi njima dala priporočeno odmerjeno količino za otroke...driska je izginila...od takrat naprej ga imamo vedno na zalogi! Vedno! Pomagal mi je tudi pri gripi! Prebolela sem jo veliko hitreje kot prejšnja leta. Partner ga uporablja tudi ob zgagi. Starejši hčerki pa ga večkrat zmešam v sok, glede na to, da je v vrtcu in pobere vsako bolezen. Občutno izboljšanje smo opazili tudi pri njej. Naša družina prisega na Enterosgel. V zimskih mesecih ga bližnjim podarimo tudi za darilo. ker nas je res prepričal in ostajamo zveste stranke. Enterosgel je čudež in ga ne mejamo!

Nina iz Črnomlja

© 2018 Enterosgel Slovenija. Vse pravice pridržane. Izdelava: bplanet.si