Razstrupljanje

Razstrupljanje

RAZSTRUPLJANJE

  • Je vaše življenje stresno in hitro?
  • Živite ali delate v okolju kjer ste izpostavljeni slabemu in onesnaženemu zraku, težkim kovinam in strupom?
  • Ste utrujeni pa ne veste zakaj?
  • Vas velikokrat obišče bolezen in imate oslabljen imunski sistem?
  • Ste kadilec in pijete alkohol?
  • Jeste mastno in hitro hrano polno konzervansov, umetnih okusov, barvil in sladkorjev?

Če ste vsaj na eno izmed zgornjih vprašanj odgovorili pozitivno, potem je velika verjetnost, da ste zakisani in vaš organizem potrebuje čiščenje! 14-dnevni detox (Paket Trojček - 3 tube) je prava rešitev za vas.

14-dnevni DETOX

14-dnevna uporaba izdelkov Enterosgel (Paket Trojček - 3 tube) podpre naravne telesne sisteme za izločanje nastalih in nakopičenih strupov

14- dnevna uporaba izdelkov Enterosgel podpre naravne telesne sisteme za izločanje nastalih in nakopičenih škodljivih in strupenih snovi iz telesa, katere se v njem nabirajo ob neustreznem življenskem stilu in neuravnovešeni prehrani. ENterosgel te snovi veže v črevesju in s tem prepreči njihovo nadaljnjoabsorpcijo (vezavo) iz prebavil v telo.

14-dnevni detox z izdelkom Enterosgel v črevesju veže tudi bakterijske toksine in viruse ter jih v 10-12. urah z blatom izloči iz črevesja, s tem pa podpre vaše telo in imunski sistem. Enterosgel ne prehaja preko stene prebavil v organizem in se z vsemi strupenimi snovmi popolnoma izloči iz telesa.

Razstrupite sebe, svoje prijatelje in družino! Zdravje je najpomembnejše!
Doziranje

DOZIRANJE

  • Odrasli in otroci nad 15 let:

15-22.5 g tri krat na dan (15 g = 1 jušna žlica).

  • Otroci stari 7-14 let:

10 g tri krat na dan (10g = 2 čajni žlički)

  • Otroci stari 1-6 let:

5 g tri krat na dan (5g = 1 čajna žlička)

Poplaknete z zadostno količino tekočine (200 ml za odrasle in otroke, starejše od 7 let, 50-100 ml za otroke, stare od 1-6 let).

Zadosten vnos tekočine je potreben kot del osnovnega zdravljenje akutne driske. Uporabite 1-2 uri pred ali po obroku ali jemanju zdravil.

Jemanje in uporaba: V primeru, da vam 3-kratno dnevno jemanje izdelka Enterosgel predstavlja problem (zaradi zaposlenosti ipd.), lahko dnevni vnos pri odrasli osebi (3 žlice ali 3 vrečke = 45g/dan) razdelite na 2-kratni vnos (½ dnevne količine zjutraj in ½ dnevne količine zvečer) ali pa 1-kratni vnos (3 žice/vrečke pred spanjem). Enak način jemanja se lahko aplicira tudi na otroke in dojenčke, le da upoštevate Navodila za jemanje in dnevne količine pri otrocih in dojenčkih!

© 2018 Enterosgel Slovenija. Vse pravice pridržane.