PRIPRAVA NA ODHOD ALI 7 STVARI, KI JIH RADI POZABIMO

Stopiti skozi svoja vrata v neznano je tisto, kar naredi potovanje tako razburljivo. Vsak dan prinaša neskončne možnosti in dogodivščine. Če ste dobro pripravljeni, se boste lahko soočili z vsem, kar se vam zgodi tekom potovanja in tako res doživeli nepozabno izkušnjo. 

Mi smo že neštetokrat pozabili vzeti naslednje stvari, zato, da jih vi zagotovo ne boste.

1.   POLNILEC ZA TELEFON

Telefon imamo ves čas v roki, polnilec je pa popolnoma druga zgodba. Če ste kot večina ljudi in polnite telefon na istem mestu vsako noč, potem med pakiranje zlahka pozabite na polnilec. Žal je lahko to kar huda napaka – še posebej, ko vidite, koliko stanejo na letališčih in ko ugotovite, da se boste morali sedaj celo pot dejansko pogovarjati s svojim partnerjem/družino 😀

2.   ZOBNA PASTA

Če vaš sopotnik potuje s svojo zobno pasto – se ga držite! Očitno gre za zelo organizirano osebo 😀 Če pozabite zobno pasto, ni tako hudo – to je eden tistih izdelkov, ki vam jih hoteli običajno celo podarijo brezplačno. Če pa kampirate ali ste naklonjeni določeni znamki in okusu, je bolje, da spakirate svojo.

3.   KOPALKE

Toplo ali hladno, kopalke vedno pridejo prav. Tudi če se odpravljate na smučarski izlet, boste še vedno želeli s seboj vzeti kopalke. Hotel ima lahko bazen ali jacuzzi, zakaj tega ne bi izoristil? Za tiste mlajše in bolj pustolovske, ki radi bivate v hostlih, veste, da je brez kopalk lahko kar nerodno. Še bolj pa, če potujete v tople kraje. Ne zavzamejo veliko prostora in veliko večja je verjetnost, da boste obžalovali, če jih niste vzeli s seboj. 

4.   KREMA ZA SONČENJE

Zagorelost ni več in! Zato ne pozabite na kremo za sončenje! Hitro se jo pozabi, kar se trgovinice s spominki dobro zavedajo in vam zanjo zaračunajo, kot da je notri zlato.  Najpomembnejši nasvet pa je, da jo uporabljajte tudi, ko je slabo vreme, saj se v tem primeru še  prevečkrat pojavijo opekline. Ujamejo nas takrat, ko najmanj pričakujemo. Žal je to pri tako močnem soncu kot je dandanes skoraj vedno.

5.   SONČNA OČALA

Če smo prej govorili o zaščiti pred soncem za kožo, zdaj ne pozabite še na svoje oči! Če  ste vajeni hraniti sončna očala v avtu, jih boste najverjetneje pozabili, zato jih en dan prej le prestavite nekam, kjer se jih boste zagotovo spomnili. Poleg tega, da zaščitijo vaše oči, so še kul zaključek vašega imidža. Nepogrešljivo!

6.   PRIGRIZKI

Nekaj pri potovanjih ns naredi velikokrat lačne. Ja, saj je veliko prigrizkov na letališču ali pa bencinskih postajah, ampak so dragi in potem ne teknejo tako kot bi mogli. Naredite svojo zalogo najljubših prigrizkov in tako naredite uslugo sebi, pa tudi tisti okoli vas. Saj veste, »lačen si ful drugačen«.

7.   PRVA POMOČ

Nesreče se zgodijo ne glede na to, kje ste in zadnja stvar, s katero se boste želeli spopasti med potovanjem, je nakup najdražjih obližev in prve pomoči. Vedno spakirajte »mini lekarno« z osnovnimi predmeti, kot so obliži, pinceta, razkužilo in seveda ne pozabite tudi na Enterosgel, da vam zastrupitev s hrano, grozen maček ali prebavne motnje ne pokvarijo dopusta!

Sorodni članki

Poskrbite zase, za prebavo pa bo poskrbel Enterosgel!

Kontakt

Copyright © 2023 Enterosgel - Vse pravice pridržane.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service.